O seminaru

Akademske informacije

Cilj seminara jeste upoznavanje sa razvojnim okruženjem Unreal Engine i njegovim alatima za razvoj igara i grafički impresivnih 3D svetova u realnom vremenu.

Seminar je namenjen svima koji poseduju osnovna znanja iz oblasti 3D modelovanja i žele da steknu teorijske i praktične osnove za produkciju interaktivnog 3D sadržaja, bez obzira da li se taj sadržaj kreira za potrebe video igre, arhitektonske vizuelizacije ili, pak, VR/AR aplikacije. Budući da je priroda Unreal Engine platforme multidisciplinarna, seminar je koncipiran tako da daje polaznicima uvid u osnovne Unreal Engine alate i tehnike rada uključujući pripremu i ubacivanje aseta iz eksternih programa, kreiranje sveta igre, rad sa editorima materijala, čestica, lišća i terena, rad sa svetlima, rad sa animacijama, kreiranje karaktera i korisničkog interfejsa, kao i dodavanje interaktivnosti kroz blueprint sistem vizuelnog programiranja. 

Struktura seminara je postavljena tako da polaznici stiču navedene kompetencije kroz izradu konkretnog projekta 3D video igre od postavke projekta do izvršne verzije igre. 

Predavači će biti stručni profesori sa Fakulteta tehničkih nauka. 

Informacije za učesnike

Učesnici: Seminar je namenjen svim studentima osnovnih i master studija na Univerzitetu u Novom Sadu.

Kriterijumi za odabir učesnika: Odabir učesnika vršiće se na osnovu motivacionih pisama i odgovora na pitanja prilikom popunjava forme za prijavu.

Aranžman za učesnike

Akademske aktivnosti
Hrana: Dva obroka (najmanje jedan topli obrok)
Prevoz: Javni prevoz 
Deo društvenih aktivnosti: druženja i vikend putovanje

Opšte informacije

Lokacija: Novi Sad
Datum: 30. avgust - 5. septembar 2021.
Organizator: BEST Novi Sad
Univerzitet: Univerzitet u Novom Sadu
Broj akademskih sati: 20 sati

Kotizacija

Naknada: Seminar je besplatan
Depozit: 1000 din
Depozit će biti vraćen nakon seminara i predstavlja potvrdu da će učesnik biti prisutan svih 7 dana trajanja seminara (postoji mogućnost izostanka zbog ispita).

Prijave

Prijave su otvorene do 15. avgusta do 23:59.
Prijavi se
Niste sigurni kako da napišete motivaciono pismo? 
Pogledajte naše smernice!
(541) 754-3010
envelopephone linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram