Vesti

Lokalni akademski seminar

August 8, 2021

Preplanuli, odmorni i nasmejani. Koje je najbolje rešenje da se ostane u tom duhu i uđe u radni septembar?  

Odgovor je: Lokalni akademski seminar pod nazivom “A dive into the Unreal”  koji održava lokalna grupa BEST Novi Sad.

Pitate se šta je uopšte to? Udobno se smestite i pročitajte u nastavku više o samom seminaru, ali i o tome ko stoji iza ovog projekta.

“A dive into the Unreal” je događaj koji će se održati 30.8-5.9.2021. godine u Novom Sadu, gde će studenti sa Univerziteta u Novom Sad pohađati predavanja vezana za temu seminara. Predavanja su održana od strane profesora sa Univerziteta. Na kraju seminara studenti polažu ispit koji sumira stručni sadržaj seminara i testira stečeno znanje studenata.

Cilj projekta je da, kreirajući zanimljiv akademski sadržaj i unapređujući team building, poveže kompanije sa najperspektivnijim i najuspešnijim studentima u oblasti razvoja video igara  sa Univerziteta u Novom Sadu.

Ali to nije sve, pored sticanja znanja studenti će imati prilike i da bolje upoznaju Novi Sad i provedu nezaboravnih nedelju dana na Lokalnom akademskom seminaru. Naš social tim će se potruditi da se zabavite kroz mnoštvo aktivnosti koje su osmislili upravo za vas.

Opšte je poznato da iza svakog projekta stoji i njegov organizacioni tim, tako da bez daljeg odlaganja, upoznajte organizacioni tim Lokalnog akademskog seminara i u nastavku pročitajte šta su oni rekli o ovom projektu.

Sara Fodor - glavni organizator - koordiniše timom i projektom

Lokalni akademski seminar za mene predstavlja događaj koji je mešavina veoma zanimljivih socijalnih aktivnosti kao i edukativnog akademskog dela. Kroz 7 dana će se naš organizacioni tim potruditi da se svako od vas oseća kao deo jedne velike BEST porodice. Stoga se nadam da ćete se prijaviti i da ćemo se dobro zabaviti.

Stefan Ostojić - akademik - zadužen je za organizovanje akademskog dela seminara 

"Za učesnike seminara smo pripremili predavanja koja će držati eminentni profesori sa našeg univerziteta. Verujemo da će imati priliku da prošire svoje vidike kroz upoznavanje sa Unreal Engine-om, jednom od najmoćnijih tehnologija današnjice u oblasti razvoja video igara."

(541) 754-3010
envelopephonearrow-left linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram